Altijd creatieve ideeen die je nergens anders ziet
Vernieuwend en origineel wij volgen de trends op de voet
We bedrukken alles volgens de modernste druktechnieken
En... voor de beste prijs! dankzij ons internationale netwerk

Over 12TRADE

Wij durven onszelf dé expert op het gebied van relatiegeschenken en give-aways te noemen.

Wij durven onszelf dé expert op het gebied van relatiegeschenken en give-aways te noemen. Ooit begonnen we in 1999 met het bedrukken van USB-sticks. In die tijd waren we een van de eersten. Na een aantal jaar kregen we steeds vaker verzoeken om andere give-aways te leveren. Nieuwe kansen pakten we met beide handen aan en we specialiseerden ons in op maat gemaakte items. Want verrassen doen we graag en geen uitdaging is ons te gek. Dat, samen met onze jarenlange ervaring in inkoop, druktechnieken en het meedenken in concepten, zorgt ervoor dat klanten bij ons (blijven) terugkomen.

Ervaren en snel

Als trading en sourcing specialist hebben we ruim 20 jaar ervaring in het vinden van het juiste product tegen de beste prijs; wereldwijd. We leveren snel en kunnen producten in grote oplage bedrukken, altijd volgens de laatste technieken.

De kracht van een bijzonder cadeau

12TRADE onderscheidt zich door het ontwikkelen van custom-made producten die zijn afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. Want we geloven in de kracht van originele relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een custom-made concept of al een specifiek product op het oog hebt: onze missie is om jou en de ontvanger een glimlach te bezorgen. Dat is waar we het voor doen.

Help mij aan een origineel idee
gratis en vrijblijvend

Onze webshop

Geen behoefte aan een uniek concept, maar wel op zoek naar een origineel relatiegeschenk of give-away?
In onze webshop www.relatiegeschenken.shop kun je een groot aantal artikelen direct bestellen.

Bekijk onze webshop
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-113322637-1', { 'anonymize_ip': true, 'cookie_flags': 'max-age=7200;secure;samesite=none' });