Altijd creatieve ideeen die je nergens anders ziet
Vernieuwend en origineel wij volgen de trends op de voet
We bedrukken alles volgens de modernste druktechnieken
En... voor de beste prijs! dankzij ons internationale netwerk

Van idee tot werkelijkheid

Wij geloven in creatieve concepten. Dat begint met een idee. We zetten alles op alles om dat idee werkelijkheid te laten worden.

In een (telefonisch) gesprek luisteren we naar je verhaal, je wensen en eventuele doelstellingen. Vanaf daar gaan we voor je aan de slag.

Onze werkwijze

Nieuwe kansen pakken we met beide handen aan want verrassen doen we graag en geen uitdaging is ons te gek. Bel ons vrijblijvend om met je mee te denken!

Productontwikkeling en inkoop

Custom-made relatiegeschenken en give-aways zijn onze specialiteit. Onze jarenlange ervaring in productontwikkeling en inkoop zie je terug in de kwaliteit, originaliteit en prijs van de producten.

Communicatie en coördinatie

We hechten waarde aan duidelijke communicatie. We geven inzicht over levertijden en houden onze klanten op de hoogte van het bestel- en leverproces.

Kwaliteitsborging

Onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen en normen. Daarnaast zijn we lid van verschillende brancheorganisaties. Zo weten we zeker dat onze producten niet alleen veilig zijn, maar ook op een eerlijke manier worden geproduceerd.

Snel, helder en klantgericht

Klanten omschrijven onze werkwijze als snel, helder en klantgericht. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen we snel schakelen en leveren. Daarbij geloven we dat bijna alles mogelijk is; een ‘nee’ hoor je ons niet snel verkopen.

Alexia Nilas

Al een aantal jaar is 12TRADE een vaste leverancier op het gebied van promotie materiaal.
Zelf valt het niet mee om iedere keer weer iets nieuws te bedenken, maar 12TRADE weet goed wat er past bij welke gelegenheid en komt dan ook met leuke tips.
Ook als er spoed bij zit wordt er meegedacht en zijn we bij hen op het juiste adres.

Visma Software BV

Martijn Jonker

Al vele jaren is 12trade het vaste adres voor alle marketing van Andarr. Naast scherpe prijzen is vooral de uitstekende service, het meedenken en de creativiteit daarbij voor ons van groot belang. Een waardevolle partner voor onze relatiegeschenken die goed meedenkt en al vele malen heeft aangetoond snel en vakkundig te kunnen handelen. Van harte aanbevolen!

Andarr

Wat vinden onze klanten

4x per jaar trends in je inbox

We inspireren je graag met de nieuwste en leukste trends. Wij volgen de laatste trends op de voet en bezoeken beurzen door heel Europa en Azië. En dat zie je terug in onze bijzondere relatiegeschenken, die je niet snel ergens anders vindt.

Stuur mij de laatste trends